Entrem al refugi surfer de Kristen Stewart a Malibú

Casa 18 de Setembre de 2020 – 10:54 CEST

per Ana Caaveiro

Donar vida a Bella a la popular saga de ‘Crepuscle’ la va catapultar a la fama , i des de llavors Kristen Stewart és una de les celebrities més populars de la gran pantalla. Si fa uns mesos coneixíem que un dels seus últims projectes serà donar vida a Diana de Gal·les, l’actriu ha tornat a acaparar titulars per alguna cosa que res té a veure amb la seva professió, sinó amb les seves propietats immobiliàries.

la intèrpret ha decidit posar a la venda la seva casa de Malibú per més de 8 milions d’euros. Un habitatge que comparteix amb la seva mare, Jules Mann-Stewart, i que va ser dissenyada per Lorcan O’Herlihy Architects.

Aquest refugi, situat en un vessant de la ciutat californiana, compta amb ni més ni menys que cinc dormitoris i quatre banys, però el que crida l’atenció és la seva particular arquitectura. Es tracta d’un edifici únic dividit en dos pisos amb forma ovala, que s’uneix, a través d’un pont penjant, a una casa de convidats.

La decoració del seu interior segueix un estil surfer i desenfadat, en un gest de complicitat a la seva connexió amb el mar. T’animes a descobrir-ho?

Llegeix també: Així és la mansió que John Legend i Chrissy Teigen s’han venut a Beverly Hills

l’entrada principal, a la part posterior de la casa

Una altra de les originals característiques de la casa de l’actriu és que l’entrada principal se situa a la part posterior de l’edifici. D’aquesta manera, donant la benvinguda a la propietat es troba una terrassa, composta per un sofà amb forma de ‘L’ i coixins blancs, així com una taula baixa, vidre.

A més de l’adorn floral, un catifa, amb fons verd, cobreix les taules de terra exterior, de fusta.

Llegeix també: el que no se’t pot passar a l’hora de muntar la teva terrassa aquest estiu

Rebedor amb ambient surfer

el hall d’entrada anticipa la connexió d’aquesta casa amb el mar, i en concret amb el surf, que, de fet, forma part de la cultura de Malibú. Tant és així que la ciutat va ser escollida com la primera Reserva Mundial de Surf per les seves ones.

Per tant, en un gest de complicitat a aquest caràcter, s’ha penjat una taula de surf de fusta en una paret, com si d’un quadre es tractés. Just a sota, unes làmines decoratives, i un banc a joc amb la taula.

L’últim toc decoratiu el posa la catifa marinera, que combina ratlles blanques i blaves.

Llegeix també: Claus per guanyar més espai en el teu rebedor

Anteriores1 / juny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *