Am intrat în Kristen Stewart Surfer Shelter din Malibu

House 18 septembrie 2020 – 10:54 Cestul

de Ana Caaaaveiro

da viață lui Bella în popularul „Twilight” Sag, și de atunci Kristen Stewart este unul din Cele mai populare celebrități de pe marele ecran. Dacă acum câteva luni am știut că unul dintre cele mai recente proiecte va da viață Diana de Țara Galilor, actrița a preluat deținătorii pentru ceva care nu are nimic de-a face cu profesia sa, ci cu imobilul său

Interpretul a decis să-și pună casa în Malibu pentru mai mult de 8 milioane de euro. O casă care împărtășește cu mama sa, Jules Mann-Stewart, și a fost proiectat de arhitecții Lorgan O’Helihy.

Acest refugiu, situat pe un deal al orașului Californian, nu are nimic mai mic de cinci dormitoare și Patru băi, dar ceea ce este izbitoare este arhitectura sa particulară. Este o clădire unică împărțită în două etaje cu o formă de ovala, care se alătură, printr-o punte agățată, o casă de oaspeți.

Decorul interiorului său urmează unui stil surfer și fără griji, într-un wink la conexiunea dvs. cu mare. Îndrăzniți să o descoperiți?

citiți și: acesta este conacul că John Legend și Chrissy Teiten au vândut în Beverly Hills

IV ID = „28FA6089 Din caracteristicile originale ale casei actrita este că intrarea principală este situată în partea din spate a clădirii. În acest fel, primirea proprietății este o terasă, compusă dintr-o canapea cu formă „L”, precum și o masă joasă, glazurată.

În plus față de ornamentul floral, un covor, Cu fundal verde, acoperă podelele exterioare, lemnul >

iv id = „28fa6089

Sala de intrare anticipează conectarea acestei case cu mare și, în special, cu surfing, care, de fapt, face parte din cultura lui Malibu. Atât de mult încât orașul a fost ales ca prima rezervă de surf mondială pentru valurile sale.

Prin urmare, într-un ochi la acel personaj, o placă de lemn a fost atârnată pe un perete, ca și cum ar fi fost o imagine. Mai jos, foi decorative și o bancă potrivită cu masa.

Ultima atingere decorativă îl pune pe covorul de fructe de mare, care combină dungile albe și albastre.

Lee De asemenea: tastele pentru a câștiga mai mult spațiu pe receptor

înapoi1 / 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *