Lpezzer (Română)

Denumirea științifică a genului Koala este imaginile Phascolar care sunt derivate din geanta „Gear” și Arktos „Bear”. Numele speciei, cineasul, este latin și înseamnă „cenușă de cenușă”. Chiar dacă Koala nu este un urs, Koala a fost numită din cauza similitudinii ei în apariția urșilor.

Koala este un marsupial arboreal din Herbivore Australian. Acesta este situat în regiunile de coastă de est și în sudul Australiei.

au fost descrise trei subspecii, cu toate acestea ei sunt selecții arbitrare și, în general, nu sunt acceptate ca valid. O koala tipică are o grosime lungă, groasă și mai închisă, cu relief de gri moale sau maro pe spate și antebrațele. Greutatea tipică este de 12 kg (26 lb) pentru bărbați și 8,5 kg (19 lb) pentru femei. Divizia care apare în subspecia diferențează dimensiunile culorilor și varicările în blană.

Koala nu sa specializat într-o dietă eucalipt până la Vremea a fost răcită și pădurile de eucalipt au crescut la locul junglei tropicale. Recordul fosilelor indică faptul că înainte de aproximativ 50.000 de ani în urmă, gigantul Koalas locuit în regiunile sudice din Australia. Koala are un rol ecologic similar cu cel al leneșilor din America de Sud.

Koala are gheare mari, ascuțite pentru a urca trunchiurile copacilor. Are cinci degete cu două degete adversar, oferind un dispozitiv de prindere mai bun. Koala este unul dintre puținele mamifere (cu excepția primatelor), care are amprente foarte asemănătoare cu omul. Dinții koala sunt adaptate la dieta lor erbivore și sunt similare cu cele ale marsupialului, cum ar fi cangurii și wombats. Ei au incisivi ascuțiți pentru a ține frunzele pe partea din față a gurii.

masculin koala, ca multe marsupial , are un penis bifurcat. Femeia are două vaginale laterale și două uteruri independente, care este comună tuturor marsupialilor. Koalasul merg pe patru picioare atunci când merg pe pământ. Este, de obicei, un animal tăcut, dar bărbații au un apel de publicitate foarte puternic care poate fi auzit de la aproape un kilometru în timpul sezonului de redare, când sunt sub stres, Koalasul poate emite un strigăt puternic, care a fost raportat ca fiind similar cu cel al unui copil uman. Există informații fiabile puțină despre viața Koalas, dar în captivitate sa observat că ajung la vârsta de 18 ani.

Guvernul australian are în prezent Koala ca specie prioritară pentru evaluarea stării de conservare. Estimările guvernamentale spun că există aproximativ 100.000 de koala, deși alte studii au estimat că numai 80.000 de koalas există în habitatul lor natural.

Ca și cu cele mai multe animale native din Australia, Koalas nu pot fi legal animale de companie în Australia sau oriunde altundeva. Singurii persoane care au voie să păstreze Koalas sunt îngrijitorii sălbatici și, ocazional, cercetători de cercetare. Acești indivizi sunt emise cu permise speciale pentru îngrijirea koalasului, dar trebuie să le returnați la habitatul lor natural atunci când sunt suficient de bine sau au o vârstă suficientă.
Koala locuiește în patru state australiene. În conformitate cu legislația de stat, specia este clasificată ca:

Queensland, New South Wales, Australia de Sud și Victoria, fiind în această ultimă regiune în care se găsește o cantitate mai mare din această specie .

Koala a fost vânată aproape la dispariția sa în secolul al XX-lea, în principal din cauza pielii sale. Milioane de piei sunt comercializate în Europa și în Statele Unite, iar populația din Koalas nu sa recuperat pe deplin din această lovitură.
În ciuda mișcării în creștere pentru a proteja speciile indigene în secolul al XX-lea, sărăcia cauzată de secetă a condus un alt sezon de moarte din Koalas. În zilele noastre, pierderea habitatului și impactul urbanizării (de exemplu, atacurile de câine și accidentele rutiere) sunt principalele amenințări pentru supraviețuirea Koalasului. În ultimii ani, unele colonii au fost grav afectate de boala Chlamydia. Koala necesită mari zone de pădure sănătoasă, care vă permite să călătoriți pe distanțe lungi de-a lungul alergătorilor copacilor care caută noi teritorii și cupluri.Populația umană în creștere a părților de coastă a continentului continuă să fie tăiată alergători pentru dezvoltarea agricolă și rezidențială, forestiere și construcția de drumuri scăzând zonele de scrub.

d

Koala este atât de amenințată de slăbiciune genetică. Fundația Australiană Koala este principala organizație dedicată conservării lui Koala și a habitatului său, cartografia de 40.000 km2 de teren pentru habitat de Koala și afirmațiile despre pericolul care rulează speciile sunt unele dintre acțiunile sale. Alte amenințări provin din logare, gestionare defectuoasă, animale sălbatice și domestice atacuri, boli și drumuri. Multe instituții încearcă să sensibilizeze că urbanizarea și construcțiile în creștere afectează dispariția habitatului koala.

Cred sincer că este o chestiune de afecțiune și respect față de viața animală, nu ar trebui să lăsăm deoparte animalele căutând Biestarul și avansarea, va exista întotdeauna o modalitate de a lua cele două lucruri de mână și să nu afecteze habitatul sau să amenințe viața unei specii. Prietenii noștri australieni ar trebui să aibă o afecțiune mai mare pentru acest animal din cauza proximității coexistenței pe care le-au avut cu ea și sunt sigur că vor face tot posibilul pentru a preveni o specie care le identifică la fel de mult ca și cangurii nu dispar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *